Komen Eten 2022

E I N D E L I J K !
We kunnen jullie opnieuw uitnodigen voor Komen Eten.
Na 2 jaar verplichte pauze hebben onze koks véél tijd gehad om te oefenen en 
na te denken om een extra smakelijk menu in elkaar te steken.
Onnodig te zeggen dat we wederom werken met Dagverse producten. 
 
We starten om 17u30 met het aperitief, Kir maison of Apérol Spritz.
 
Bij een aperitief onder vrienden horen uiteraard kleine hapjes.
Deze worden ter plaatse à la minute klaargemaakt door onze chefs.
Zijnde een kruidig, knapperig zalmhapje, een fris vegetarisch slaatje waarin we bitter en zoet combineren
gevolgd door een oer Vlaamse amuse met bloedworst en appelmoes.
 
Voor het voorgerecht mag het wat meer zijn na 2 jaar wachten.
Onze chefs gaan voor u persoonlijk in Zeebrugge Dagverse Gamba's uitkiezen en
op een uitmuntende manier klaarmaken.
 
Als hoofdgerecht maken we een echte klassieker klaar.
Verse Gehaktballetjes met groene selder.  Simpel denkt u?  Kom maar eens proeven ...
Om duimen en vingers bij af te likken. Eenvoud en topkwaliteit hand in hand.
 
Als voorlaatste maken we 3 soorten chocomousses geserveerd op aparte wijze.
 
Zodoende blijft er nog een plaatske voor de klassieker onder Komen eten...
Recht uit de oven overheerlijke Madeleines. Geserveerd met koffie.
Geen zin in koffie ?  Dan kan je kiezen voor een Irish Coffee.  Ook een klassieker ondertussen.
Als alternatief kan je kiezen voor een Elixir d'Anvers of een glaasje Calvados.
 
Dit alles voor de prijs van €35.  Indien je ouder bent dan 65 betaal je €26.  
Geef toe, daar heb je in een doorsnee restaurant amper een voorgerecht voor ...
 
Inschrijven doe je HIER of telefonisch bij Familie Simons op het welgekende nummer 03 651 77 86 .
 
Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt !
 
Wij kijken er alvast naar uit